24 juuni, 2007

West End Live & Jaaniko


Laupäeval koondusid erinevad West Endi teatrid ning muud West Endiga seotud huvitegevused Leicester Square'ile ning andsid tasuta kontserdi "West End Live". Tegelikult huvitas mind ennekõike "Lord Of The Rings'i" ning "Dirty Dancingu" etteaste. Kuid kuna need mõlemad olid programmis kella 12-nest, siis ma nende nautlemisele ei jõudnud (kell 12:11 tulin dushi alt välja).
Küll aga nägin ära Mamma Mia bloki lõpu, kesise Chicago presentatsiooni ning palju kiidetud Avenue Q. Viimane tundub olevat West Endi popim ja armastatum muusikal, kuna rahvas viskas terve ettaste ajal saltosid ning aplodeeris rajult. Kuidas sa siis ei aplodeeri, kui laulud kannavad pealkirju "If You Were Gay" ja "Everyone's A Little Bit Racist"
*

Reigo käis Londonis ning kuna oli Jaanipäev tuli midagi ette võtta. Sven pani Janno fakti ette, et grillimis fest toimub tema kirikuaias. Ostsin Tescost liha, võtsin Reigo kaenlasse ning läksin kohale. Grill oli. Sven, Gytis, Karel ja Janno olid. Jaanipäevale kohaselt oli olemas ka raju vihm ja pudel viina. Igati edukas Jaaniko lõppes minu jaoks peale nelja kui ennast G-A-Y Late'ist koju lohistasin (jessas kui ammu ei olnud seal käinud).

Kommentaare ei ole: