10 juuli, 2006

Maast linnas ja jalgpalli lõpust

Milline õnnistus on korraks linnast maale saada. Kohta, kus ei ole autosid, kus oravad pragistavad pähkleid ning jänkud põõsas paarituvad... ja nohh... kuulujutud räägivad, et mitte ainult jänkud ei mölla põõsas vaid... noh las ta olla, mina ei näinud ja teadlikult uurima ka ei läinud.
Ühesõnaga käisin eile Hamstead Heath'is. Suures-suures pargis, mis asetseb Põhja-Londonis. Ilm ei olnud esialgu küll suurem asi ning viimase aja kuumus on mind korralikult ära hellitanud. Ometigi oli kogu oleks seal nauditav. Avarad kodukootud maastikud käsikäes Lodr Of The Ringish tihedate metsadega ainult kiviviske kaugusel kesklinnast. Lisaks sellele veel karastav suplus tiigis, milles ei olnud kloorihaisugi.
Ja kõik see koos meeldiva seltkonna, järjekordse roséga ning kana-pasta salatiga, mida pidin sõrmedega sööma, kuna mingil hetkel otsustasin meeltesegaduses salatiga muretsetud kahvli minema visata.
Naturaalne ja orgaaniline... oehh.

Pilt by Karel

Ja siis tagasi linna, et seekordne jalgpalli hooaeg maha matta. Peied olid vinged, kuigi koos prantslastega itaallasi täis Sohos ringi käia ja oma kohta otsida, kus Allez Les Bleus! karjuda ei ole just kõige meeliülendavam (eriti kui minu "meeletut" jalgpalli huvi arvestades). Läks nagu läks ja hea et niigi läks. Itaallased võitsid, tegid terve öö läbi Londoni kesklinnas mürtsu ning täna oli ääretult rahulik linnas ringi liikuda.

Pilt by Karel
Oli järjekordne õnnestunud nädalavahetus, ning õppsin seda, et N2 buss läheb kohe Trafalgari lähedalt, ning kui juubeldavate itaallaste tõttu bussiliiklus ümber on suunatud saab natuke edasi minnes bussi peale, mis mind kohe ukse ette sõidutab. Ja lisaks sellele, et üks korralik noormes kannab endaga alati juukse geeli, vaha vms. kaasas, et peale ootamatut suplust oma uue soenduga pandav välja näha.

Nüüd olen aga väsinud ja tahan magada. Aga enne veel austan vingeid inimesi nagu nt. Anu Saagim, kes kuulu järgi oma Saare kodu õues hommikumantlisse mähitult Soomlaste peale karjus (õige kahh, mis nad siis trügivad meie õue peale kakerdama).

Head ööd!

Kommentaare ei ole: