10 november, 2006

Kolmandat neljapaeva jarjest... Elagu EM!

Eile oli Suure Kiivi lahkumise auks korraldatud trall. Koik EM-i tahtsamad ja vahemtahtsamad tegelinskid olid (juba kolmandat neljapaeva jarjest) kokku kogunenud, et sotsialiseeruda ning tasuta alkoholi sisse kallata. Keegi ei lasknud ennast kaks korda kutsuda ning hetkel on ymberringi nii vaikne. Kell on moned minutid 10 labi ja ma olen yks esimesi, eks toole joudis. Teen endale pai ja valmistun ette koverate nagudega inimesi tervitama.

Vahepeal on aga aeg jalle nii edasi lainud, et esmaspaevast on saanud jalle reede (oh imet eks).
Raporteerin - peale too ei ole midagi minu ellu mahtunud, mis teeb minust ysna igava inimese, kelle igapeavasesse marsruuti mahuvad ainult Kodu-Too-Kodu-Too-Kodu....jne (teisipaeval jousaal ka+Anniga kohalikus-pubis istumine ja naistejutu ajamine).
Kuid kodus on ka tore, vaatasin lopuks ara oktoobri alguses Eestist ostetud Soome filmi Matti. Oli se sit ihan hyvaa! Lobus Soome sell oli teine... poleks ta nii ebaintelligentne olnud, oleks tast isegi inimene saanud. Vahemalt lasi endast filmi vandata ja minul, Janil ning Annil oli nalja nabani :)

Tervitused koju! Natuke igatseb :) Ning Kiisule ning tervele perele, kes varsti koik Londonimaale kaima tulevad... ja siis Svenile, kes hetkel Londonis kaimas on.

Paeva juhufraas by Anni:
"Koike armast ei ole veel motet koju vedada"
(Julgen vaidlustada :P)

Kommentaare ei ole: