14 november, 2006

segane...

See oli yks imelik nadalavahetus. Ma ei ole isegi paris kindel, kas see yldse toimus voi mitte. Tundus teine kuidagi pikk ja ebakorraparane olevat.
Reede ohtu algas suure plahvatusega Soho Pitcher&Piano ylakorrusel, kuhu Firestationi aegadest teada tuntud Prue oli koik oma karvased ja sulelised sobrad-tuttavad kokku ajanud, et nendega enne oma Austraalia koju minemist hyvasti jatta. Kuna baariloomad ikka kokku hoiavad karistatakse sellistel puhkudel jooke maja kulul valja (ka endistele baari loomadele onneks). Vahepeal kaisin ara ka Edge'is, kuhu oli ennast maha istutanud Sven, keda on alati tore-tore naha :). Siis tagasi P&P-sse, sealt Luigiga edasi tyhja Heavenisse ning finisheerudes Fire'is... ja koju... liiga hilja/vara.
Uni oli hea, kuni helistas Simon ja kutsus Bruce Springsteen'i kontserdile. Miks ka mitte. Kark alla, pesema, riidesse, rongi peale ja kontserdile, mis oli oodatust hoopis teistsugusem ning ettekujutatust palju parem. Arvestades, et Bruuuuce (nagu rahvas aeg-ajalt armastas hyyda, jattes esimese hooga mulje, et mehe peale boooo-tatakse) on juba miski 60-le lahenev voi isegi yle taat, naeb ta liiga hea valja. Ja laulab sama vingelt nagu lapsepolvest meelde jaanud. Siis Simoniga veel Trash Palace'isse ning sealt koju.
Pyhapaev: arkasin liiga vara. Uimerdasin nagu peata kana ning laksin siis Anni initsiatiivlil Battersea Parki patseerima. Sygis on ilus. Magama!
Ja siis sai esmaspaev. Uued tuuled, uued hood ja inspiratsioon siit allpool :)



Tervitused Prule, kes peaks juba rohelisel mandril olema, Luigile, kes mind "tules" yleval hoidis, Simonile, kes Bruuuuce'ile kutsus, Jill'ile, kes piletid hankis.

Paeva juhufraas by Luigi
"You slut!"

PS! Tahtis!! Pildid tegi Anni!

Kommentaare ei ole: