04 juuni, 2006

Headest mõtetest ja popkultuuri võhiklikkusest

Mõnkord mõtled küll, et head mõtted ei saa teoks ning inimesed, kes sulle "good luck" ütlevad ei mõtle seda tegelikult päriselt ja sellest ei ole mitte mingit kasu. Tegelikult on ikkagi vist nii, et kui neid "good luck'e" parajasti sinu kontole laekub, ühel täiesti ootamatul võimalusel saad need välja lunastada. Ja seda on hea teada-tunda.

Muuhulgas avastasin täna, et peaksin tublisti harima ennast maailma popkultuuris laineid löövate inimeste osas. Käies ringi Madame Tussaud tõetruude vahakujude vahel avastasin omaks üllatuseks, et väga paljud nendest tüüpidest on mulle täiesti tundmatud, ning võiksid minu poolest olla naabri Valved. See mõte tekitas minus teadud määral piinlikust ning ajendas omakorda mõttele, et peaks ikkagi selle raamatu ära ostma, kus 1000 vingema popikooni pildid olemas... Waterloo metroojaama lähedal olevas raamatupoes maksab see kõigest £25...

Ja lõpetuseks ilmast... Suurepärased päevad lihtsalt pargis logelemiseks ja mõteteks, et "ilm ja mina oleme liiga ilusad, et tööd teha".

Tervituste rubriigi täidan parimate soovidega elunäinud naisele, kes Oxford Streetil ohjeldamatult suhkrut sõi, uuele Fire Stationi barmanile Tomasele ning Keiranile, kes mulle tasuta piletid Madame Tussaud'sse andis. Cheers to all of you!

Kommentaare ei ole: