13 juuni, 2006

Suurest armastusest ja tuvi-inimestest

Tana sai selle peale argatud, et toas oli jahedam kui viimastel paevadel ja vihma krabistas akna taga. See oli hea vaheldus, sest ei ole liiga soe ega teps mitte kulm.



Eile ohtul olin aga tunnistajaks mormoonide Suurele Armastusele.
Tegemist siis HBO uue veidra ja paris kobeda sarjaga "Big Love". Vaatasin seda ja motlesin, et kull on ikka mormoonimehe elu raske. Laed paari kolme naisega, toidad ja katad neid. Magatad koike kolme seni, kuni enam muud moodi ei saa, et peab Viagra najal oma kohustusi isalovi kombel taitma ja uleuldse kurnad ennast fuusiliselt ja vaimselt ara. Milleks votta kolme naist... milleks uldse naist votta... votke mees... nendega lihtsam... lahevad Liverpooli oma vanematele kulla ja jaavad sinna - palju kergem kui kolme naise tujutsemisi kannatada.

Tana seevastu olin tunnistajaks sellele, kuidas inimesed korraga tuvideks muutuvad.
Juhtus see nii, et ostsin endale louna pausi ajal hea kebabi ning tollerdasin Soho parki seda nautima. Korraga oli mu umber kuus tuvi, kes oma osa minu pitast tahtsid saada. Ihne idaeurooplasena jatsin nad loomulikult kuivale... endalgi vahe. Siis aga tuli samasse parki miski Pepsi Maxi promo uritus ning hakati suurtes kogustes tasuta Pepsit jagama. Laisa pohjaeurooplasena ei viitsinud ma ennast pusti ajada, kuid kus alles minu umber laks sahmimiseks. Nagu tuviparv olid koik inimesed jagajate umber ning noudsid oma osa. Laane-Eurooopa kombeid natuke tundes, tegin ma rahulikult oma suitsu lopuni, ajasin ennast pusti ning votsin oma purgi, kui suurem tuvi-inimesi laiali oli lennanud ning jalutasin paabulinnu kombel toole tagasi.

Oj Bjorg, tervitan sind sinu laheda nime parast ja Simon'ile head reisi saksa!

(tappidega tahed saabuvad hiljem DHL-iga ;)

Kommentaare ei ole: