08 jaanuar, 2007

AuraUdTeelane ja Kareli synnipaev

Lugesin tana postimehest, et Anne Veski sai auraudteelase tiitli. Mul on hea meel! Ja seda ennekoike selle parast, et auraudteelase kirjapilt naeb liiga hea valja, et tosi olla.
Aura-ud-teelane... Au-raudtee-lane... Auraud-teelane...
pane sidekriips kuhu tahad, ikka on lobus.
Aga jaanuar kestab ja tundub, et tuleb sama pikk nagu eelmine reede, kus kell ei saanud ja ei saanud 6. Kolleeg arvas, et pikad reeded ja lyhikesed nadalavahetused on tingitud globaalsest soojenemisest. Mine sa vota kinni. Tal voib tosi olla. El Nino aasta ikkagi.
Tana on aga esmaspaev. Ja see tana on lainud paris kiirest onneks. Ei mingit passimist. Tegus.
Nadalavahetus oli ybermeeldiv, sisaldades endas muuhulgas Kareli synnipaeva, mis omakorda sisaldas palju-palju inimesi Reimo ja Mariini kitsas, kuid igati hubases kodus. Oli uusi nagusid ja oli ka tuntud tegelasi. Yhtekokku koik vaga lobus, kuid oma tervise parast olen natuke mures... viin ei lahe enam nii lihtsalt alla kui eelmisel aastal... Peaks arsti juurde minema. Peolt lahkusin ka ebatervelt ja -eestlaslikult vara... aaaga seda tsipa teistel pohjustel.

Homme lahen jousaali asemel Katriniga Notting Hilli eestlaste pubiohtule. Pole varem kainud... eks nais, mis saab.

Tervitused siis veelkord Karelile (tegelikult) homse synnipaeva puhul. Aigarile tanase synnipaeva puhul. Annile-Janile homse tuleku puhul!

Paeva juhufraas by Kristina (the original version):
"I think that global warming effects Fridays being longer and weekend shorter"

Kommentaare ei ole: