19 jaanuar, 2007

Tuul, Suure venna maja ja Uus tuba

Tana paeval oli taevas sinine ning paike paistis.
Meeldiv vaheldus viimaste paevade rohuvusele, mil pilved mooda maad roomasid ning tuul inimesi, majasid, autosid jne. terroriseeris. Kuuldavasti oli Canary Warfi majade tekitatud tuulte tunnelis yks naine ohku tostetud ning vastu maja seina paisatud. Naine jai elama ja talle kutsuti kiirabi. Seesugune kole lugu, toestab jarjekordselt fakti, et inimesed ei tohiks iseseisvalt lennata, kuna nad ei oska seda.
*
Imestasin tana, et kuidas on voimalik, et inimene, kellel ei ole kodus telekat (mina siis) on ennast seal toimuvaga siiski kurssi suutnud viia... Fenomen nimega Big Brother hairib mind. Nimelt on uudiste peateemaks juba mitmendat paeva rassiskandaal Suure Venna majas, kus kiustatakse Bollywoodi superstaari. Yhesonaga on tegu siis reality showga, kus seekord on viiendat korda kokku aetud eilse paeva unustuste holma, tolmu koguma vajunud superstaarid ja U kategooria seltskonna tegelinskid, kellest keegi peale nende iseenda mitte midagi ei tea. Briti lehtedes kirjutatakse, et skandaal on saavutanud globaalsed mootmed ja koik ajalehed ja kanalid pasundavad sellest... Postimehest ei lugenud halligi selle kohta... Veab teil seal kodus.
*
Ise vahetasin Anniga toad ara. Tema vottis minu oma ja mina tema(ex-nende) suure magamistoa. Madrats on pehme, ruumi rohkem kui vaja. Muuhulgas sain end tagasi rutiini nimega 2xnadalas jousaali. Olen endaga rahul ja votan algava nadalavahetuse heameelega vastu.

Paeva juhufraas by arst:
"Don't worry, you'll die of something else"

Kommentaare ei ole: